Viesi brīnījās par manu efektīvo veidu, kā atbrīvoties no smakas apģērba skapī

Vai jums kādreiz ir bijis tā, ka drēbes pēc izņemšanas no skapja nepatīkami smaržo? Ir vairākas iespējas, kāpēc tas notiek.

Bet viens ir skaidrs: šī problēma ir jāatrisina pēc iespējas ātrāk. Šodien piedāvāju iemācīties atbrīvoties no skapja sasmakušā aromāta, neizmantojot pārāk daudz ķimikāliju. Šis triks jums noteikti noderēs!

Nepatīkams apģērba aromāts

Nesen sāku pamanīt nepatīkamu smaku skapī. Tas īpaši jūtams, ja gribas uzvilkt kādu lietu, ko sen neesmu ņēmusi ārā. Bet mans skapis nebūt nav vecs! Kas par lietu un kā novērst šo problēmu? Es sāku izpētīt šo jautājumu un tik ļoti papildināju savu mājsaimniecības zināšanu krātuvi, ka esmu gatavs dalīties ar jums mazos trikos.

Ir vairāki iemesli, kāpēc skapis smird un drēbes nepatīkami smaržo. Pirmkārt, mēbeles var būt ļoti vecas. Ass aromāts īpaši izplatīts padomju laika koka skapjos. Atbrīvoties no tā reizēm ir ļoti grūti.

Lasi arī: Mūžībā aizsaukts pārdrošais ekstrēmo piedzīvojumu meklētājs; Internetā gan daudzi raksta, ka pats vainīgs

Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma

Otrkārt, problēma var būt nepareizā lietu glabāšanā. Ja vienā vietā noliekat gan tīras, gan netīras drēbes un citus priekšmetus, nebrīnieties par svaiguma trūkumu.

Gaiss skapī necirkulē, jo bieži tas ir slēgtā stāvoklī. Un lietas, kas mierīgi guļ plauktos, sāk absorbēt mitrumu, kā rezultātā parādās pelējuma smaka.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu metodi kā no tā izvairīties

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment